Ασφάλεια Συναλλαγών | Chic And Soft Σωπασής Υποδήματα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Το chicandsoft.gr συλλέγει τα προσωπικά στοιχεία από τους χρήστες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνουν: e-mail, τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Τα προαναφερθέντα στοιχεία είναι απαραίτητα προκειμένου να προχωρήσουμε στην αποστολή του προϊόντος.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Οι επισκέπτες, οι οποίοι επιθυμούν να προβούν στην διαδικασία εγγραφής στο chicandsoft.gr ή στην πραγματοποίηση αγοράς καλούνται να δηλώσουν οικειοθελώς ορισμένα προσωπικά στοιχεία όπως, ονοματεπώνυμο, e-mail, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.τ.λ. 
Τα στοιχεία που συλλέγει το chicandsoft.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την διεκπεραίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας καθώς και για τυχόν μελλοντικές προωθητικές ενέργειες της εταιρίας και δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε τρίτο.

Το chicandsoft.gr δεν αποθηκεύει ούτε επεξεργάζεται στοιχεία πιστωτικών/χρεωστικών καρτών. Η επεξεργασία γίνεται μέσω της πλατφόρμας της Alpha Bank.

COOKIES

Το chicandsoft.gr παρέχει ένα περιβάλλον μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να κάνει αγορά κάποιου προϊόντος αλλά και να δει την εξέλιξη της παραγγελίας του. Η χρήση τους απαιτεί χρήση cookies.